Samarbetspartner - Destination

Hassela Ski Resort

Hassela Ski Resort är ny partner till Team Eksjöhus och ett värdefullt samarbete mellan parterna påbörjas.

– Hos oss kan laget både träna och njuta av eventuell ledighet och tillsammans kan vi och Team Eksjöhus hjälpa varandra att bli ännu starkare, säger Lars Forsberg, vd för Hassela Ski Resort.

Teamets sportchef är Espen Träldal, med lång erfarenhet av längdskidor, management och att bygga fungerande lag – både inom idrotten och affärsvärlden.

– Vi är stolta över att få med oss Hassela Ski Resort som en partner till teamet. Att vi numera tillsammans kan utveckla varandra känns som ett vinnande koncept, säger Espen Träldal, sportchef på Team Eksjöhus.

Teamet tävlar i långloppsvärldscupen Ski Classic som har fjorton lopp med tio tävlingshelger i sex olika länder. Säsongen inleddes den 10 december i Bad Gastein med 15 kilometer, ett av säsongens kortaste lopp rent distansmässigt. Tävlingarna är olika långa och säsongens längsta lopp är Vasaloppet med sina 90 kilometer mellan Sälen och Mora.

Om Hassela Ski Resort:

På Hassela Ski Resort i norra Hälsingland finns trivsel för alla skidåkare. Här kan man njuta av en aktiv vintersemester med skidåkning, bad och boende.