Concept 2 Sverige går in som ny partner till Team Eksjöhus

Concept2 Sverige är en ny partner till Team Eksjöhus och ett värdefullt samarbete mellan parterna har påbörjats. Samarbetet inleds omgående och som en del av /../

Dela inlägget

Concept2 Sverige är en ny partner till Team Eksjöhus och ett värdefullt samarbete mellan parterna har påbörjats.

Samarbetet inleds omgående och som en del av samarbetet kommer Team Eksjöhus att använda Concept2s produkt SkiErg.

– Det känns otroligt roligt att inleda ett samarbete Team Eksjöhus! Vi ser en spännande utveckling i Ski Classics och det känns riktigt rätt att jobba tillsammans med ett av tävlingens starkaste lag. Vi ser fram emot att se vart samarbetet leder och hur det kan stärka vikten av SkiErg som träningsredskap inom elitskidåkning, säger Mats Störtebecker, VD Concept2 Sverige.

Espen Träldal, Teamchef för Team Eksjöhus fyller i:

– Vi är stolta över att få samarbeta med Concept2 Sverige och kunna ge våra åkare tillgång till riktigt bra träningsredskap. Concept2 ligger verkligen i framkant när det gäller produktutveckling inom träningsredskap, och håller absolut toppkvalité, så vi ser verkligen fram emot detta samarbete.

Om Concept2 Sverige:

Concept2 Sverige är den svenska agenturen för Concept2:s RowErg, SkiErg och BikeErg samt för tillbehör och reservdelar. Concept2 Sverige slog upp dörrarna 2020 och har sedan dess levererat exakt och effektiv träning i världsklass till svenska atleter och motionärer på alla nivåer.

Om Team Eksjöhus:

Team Eksjöhus grundades inför säsongen 2021/2022 och har som mål att bli ett av världens bästa långloppslag.

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.