Coxa Carry går in som ny partner till Team Eksjöhus

Coxa Carry är stolta över att gå in som sponsor till Team Eksjöhus som grundades inför säsongen 2021/2022 och har som mål att bli ett /../

Dela inlägget

Coxa Carry är stolta över att gå in som sponsor till Team Eksjöhus som grundades inför säsongen 2021/2022 och har som mål att bli ett av världens bästa långloppslag.

Samarbetet inleds omgående och fortlöper över två säsonger. Som en del av samarbetet kommer Team Eksjöhus att bära Coxa Carrys produkter WR1 vätskebälte, WR1 Race vätskebälte, WM1 Active samt Coxas softflaskor. Under Birkebeinerrennet så kommer åkarna att bära Coxas vätskeryggsäck, Coxa R3.

– Vi har utvecklat våra produkter för att passa de krav som de aktiva ställer på sin utrustning så det känns oerhört roligt att samarbeta med de aktiva och ledarna på Team Eksjöhus, säger Lars Ekberg, marknadschef på Coxa Carry.

Espen Träldal, Team Director för Team Eksjöhus fyller i:

– Coxa ligger verkligen i framkant när det gäller produktutveckling inom vätskebälten och ryggsäckar, och de är duktiga på att ta fram smarta lösningar som gör att våra åkare kan prestera på topp, så vi ser verkligen fram emot detta samarbete.

Om Coxa Carry:

2012 grundades Coxa Carry AB med målet att designa en ryggsäck i världsklass. Coxa samarbetade med AB Germa, Duraflex och industridesignern Jonas Blanking för att utveckla ett komplett utbud av ryggsäcksprodukter, inklusive hydreringsblåsor och tillbehör, som utformats för att förbättra användarens komfort och prestanda. Coxa samarbetade nära med elitidrottare och involverade dem i de tidiga stadierna av produktutvecklingen för att omdefiniera och testa produkterna tills alla var nöjda med slutresultatet.

Coxa leds av ett mångsidigt team med lång erfarenhet och har en passionerad och kunnig community bestående av nystartade innovationsföretag, konsumentproduktexperter och idrottare. De har alla upplevt ”wow”-ögonblicket när de bär Coxa-ryggsäcken och känner sig viktlösa, vilket ger en känsla av frihet. Coxa hoppas att alla kan njuta av denna känsla och är engagerade i att skapa produkter som gör det möjligt för människor att leva en bekväm och aktiv livsstil.

Länk till hemsida:
https://www.coxacarry.com/sv/

 

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.