DOT SHOT blir ny partner till Team Eksjöhus

DOT SHOT; vegansk gurkmejadryck är en ny partner till Team Eksjöhus och ett värdefullt samarbete mellan parterna har påbörjats. Med Dot Shot kan åkarna få /../

Dela inlägget

DOT SHOT; vegansk gurkmejadryck är en ny partner till Team Eksjöhus och ett värdefullt samarbete mellan parterna har påbörjats. Med Dot Shot kan åkarna få snabbare återhämtning efter träning och tävling samt mindre träningsvärk och därmed kunna prestera bättre.

– Vi har ett starkt växande antal professionella idrottare samt vanliga personer som dricker Dot Shot dagligen för att må bra och prestera bättre. Vi kommer tillsammans kunna hjälpa åkarna i Team Eksjöhus att bli ännu bättre, säger Joacim Folkesson, Marknadsansvarig för DOT SHOT.

Teamets sportchef är Espen Träldal, med lång erfarenhet av längdskidor, management och att bygga fungerande lag – både inom idrotten och affärsvärlden.

– Vi är stolta över att få samarbeta med DOT SHOT och kunna ge våra åkare tillgång till en vegansk gurkmejadryck som ger snabbare återhämtning efter träning och tävlingar. Vi har många och påfrestande tävlingar där DOT SHOT blir ett viktigt tillskott, säger Espen Träldal, sportchef på Team Eksjöhus.

Teamet tävlar i långloppsvärldscupen Ski Classic som har fjorton lopp med tio tävlingshelger i sex olika länder. Säsongen inleddes den 10 december i Bad Gastein med 15 kilometer, ett av säsongens kortaste lopp rent distansmässigt. Tävlingarna har olika långa distanser och säsongens längsta lopp som är nu till helgen är Vasaloppet med sina 90 kilometer som går mellan Sälen och Mora.

Om DOT SHOT Gurkmejadryck:

DOT SHOT är en vegansk, gluten och GMO fri dryck baserad på unik vattenlöslig gurkmeja med dokumenterad hälsoeffekt. DOT SHOT stärker immunförsvaret, bidrar till snabbare återhämtning, mindre träningsvärk samt ökad rörlighet. DOT SHOT är bland annat leverantör till svenska alpina landslaget.

Hemsida: https://dotshot.se

 

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Tävling

Dubbla pallplatser i Marcialonga

Säsongens första klassiker är avgjord och det blev pallplatser för både Magni Smedås och Kati Roivas och totalt sju nya topp 10-placeringar för Team Eksjöhus /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.