Fusion Support ny huvudpartner till Team Eksjöhus

IT-företaget Fusion Support kliver in som ny huvudpartner till Team Eksjöhus och stallets satsning på långloppsvärldscupen i längdskidor. – Tillsammans kan vi hjälpa varandra att /../

Dela inlägget

IT-företaget Fusion Support kliver in som ny huvudpartner till Team Eksjöhus och stallets satsning på långloppsvärldscupen i längdskidor.
– Tillsammans kan vi hjälpa varandra att bli starkare och nå ännu fler framgångar, säger Espen Träldal, sportchef på Team Eksjöhus.

Förra helgen var det säsongspremiär för Ski Classics, långsloppsvärldscupen i längdskidor, och det tävlades såväl i lag som individuellt. Team Eksjöhus, som har svenska och norska åkare i stallet, fick en fin start i österrikiska Bad Gastein.

I lagtempot över 15 kilometer slutade Team Eksjöhus trea på herrsidan och femma på damsidan medan Magni Smedås och Morten Eide Pedersen var starkast individuellt med fjärde- respektive sjätteplatser.

På söndag drar Ski Classics vidare och 36 tuffa kilometer ska avverkas i vackra Venostadalen i norra Italien. Team Eksjöhus kommer dit med en ny huvudpartner: Fusion Support.

– Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Team Eksjöhus och är stolta över att vi nu är en del i den resa de gör. Vi tror mycket på gemenskap och passion och det går hand i hand med Team Eksjöhus arbete med långsiktighet och laganda. Därför känns det extra roligt att få vara med och stötta denna satsning och vi ser fram emot ett långt samarbete, säger Sebastian Karlsson, CEO på Fusion Support.

Espen Träldal, sportchef på Team Eksjöhus:

– Fusion Support har prisats för sin kämparanda, utveckling och viljan att alltid utvecklas och det är saker som vi också eftersträvar. Partnerskapet ger oss ännu bättre förutsättningar i vår satsning och tillsammans kan vi hjälpa varandra att blå starkare och nå ännu fler framgångar.

Ski Classics arrangeras för 14:e säsongen och innehåller bland annat tidigare världsmästare som Petter Northug och Tord Asle Gjerdalen. Bland de mest kända loppen i cupen finns Vasaloppet, Marcialonga och Birkebeinerennet.

Team Eksjöhus grundades inför säsongen 2021/22 och har som mål att bli ett av världens bästa långloppslag. Laget leds av teamchefen och trefaldige Vasaloppetvinnaren Oskar Svärd och erfarna sportchefen Espen Träldal. Teamet har sin bas i Eksjö och förutom Morten Eide Pedersen och Magni Smedås ingår Frida Erkers, Sofie Elebro, Axel Jutterström, Eric Rosjö, Joel Andersson, Martin Löwström Nyenget, Eirik Sverdrup Augdal och Anton Grahn i teamet.

OM FUSION SUPPORT

Med individen i fokus bygger Fusion Support tillväxten i företaget på unga talanger, som utvecklas och växer tillsammans med mer erfarna medarbetare. På så sätt fortsätter Fusion Support att vara ett ungt företag, med lång historia och bred erfarenhet. Fusion Support har haft service och support som en del av kärnverksamheten under ett annat företagsnamn sedan 2006. Funktioner skräddarsys för varje verksamhet så att de alltid kan erbjuda sina kunder en hög känsla av kvalitet och enkelhet.

 

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Tävling

Dubbla pallplatser i Marcialonga

Säsongens första klassiker är avgjord och det blev pallplatser för både Magni Smedås och Kati Roivas och totalt sju nya topp 10-placeringar för Team Eksjöhus /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.