Hassela Ski Resort blir partner till Team Eksjöhus

Hassela Ski Resort är ny partner till Team Eksjöhus och ett värdefullt samarbete mellan parterna påbörjas. – Hos oss kan laget både träna och njuta /../

Dela inlägget

Hassela Ski Resort är ny partner till Team Eksjöhus och ett värdefullt samarbete mellan parterna påbörjas.

– Hos oss kan laget både träna och njuta av eventuell ledighet och tillsammans kan vi och Team Eksjöhus hjälpa varandra att bli ännu starkare, säger Lars Forsberg, vd för Hassela Ski Resort.

Teamets sportchef är Espen Träldal, med lång erfarenhet av längdskidor, management och att bygga fungerande lag – både inom idrotten och affärsvärlden.

– Vi är stolta över att få med oss Hassela Ski Resort som en partner till teamet. Att vi numera tillsammans kan utveckla varandra känns som ett vinnande koncept, säger Espen Träldal, sportchef på Team Eksjöhus.

Teamet tävlar i långloppsvärldscupen Ski Classic som har fjorton lopp med tio tävlingshelger i sex olika länder. Säsongen inleddes den 10 december i Bad Gastein med 15 kilometer, ett av säsongens kortaste lopp rent distansmässigt. Tävlingarna är olika långa och säsongens längsta lopp är Vasaloppet med sina 90 kilometer mellan Sälen och Mora.

Om Hassela Ski Resort:

På Hassela Ski Resort i norra Hälsingland finns trivsel för alla skidåkare. Här kan man njuta av en aktiv vintersemester med skidåkning, bad och boende.

Hemsida: https://hasselaski.se/

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Uncategorized

Bäst vill bli ännu bättre

Det har gått några veckor sedan avslutningen av Ski Classics-säsongen, men arbetet med att skapa förutsättningar för nästa säsong har inte tagit någon paus för /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.