Jeremy Royer klar för Team Eksjöhus inför Ski Classics Säsong XVI

Den talangfulla franska skidåkaren Jeremy Royer kommer att representera Team Eksjöhus i den kommande Ski Classics säsongen 2024/2025. Jeremy Royer, född 1999, är en ung /../

Dela inlägget

Den talangfulla franska skidåkaren Jeremy Royer kommer att representera Team Eksjöhus i den kommande Ski Classics säsongen 2024/2025.

Jeremy Royer, född 1999, är en ung och spännande åkare med en imponerande meritlista som inkluderar 22 Pro Tour-startar och 7 Ski Classics Challengers. Jeremy flyttar från det franska proffsteamet, Team Nordic Experience, och kommer att ansluta sig till Team Eksjöhus med ett kontrakt för de kommande två säsongerna.

Marthe Kristoffersen, tränare för Team Eksjöhus, är glad över Jeremy Royers anslutning till laget.

– Jeremy är en ny, ung och mycket spännande atlet att ansluta sig till laget. Det är en skidåkare med hög kapacitet och vi är glad att få in honom då vi tror att han kommer göra oss ännu starkare och förstärka vårt team.

Espen Träldal, teamchef för Team Eksjöhus, delar också sin glädje över att välkomna Jeremy till laget.

– Fantastiskt kul att vi får med Jeremy i vårt lag. Han är en talangfull ungdomsåkare som vi tror kommer att ta steg med rätta förutsättningar. Extra kul att vi nu har åkare från 4 nationer: Sverige, Norge, Finland och Frankrike. Det är något som vi tror kan bredda idrotten.

Jeremy Royer avslutade Ski Classics säsong XV på 29:e plats vid Yellow Champion-tävlingen och 6:a på Pink Youth bib-tävlingen. Hans bästa Pro Tour-resultat var 15:e vid Grönklitt Classic och 20:a på Marcialonga. Under säsong XIV var hans toppresultat 15:a på Reistadløpet och 17:e på både Birkebeinerrennet och La Venosta Criterium.

 

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Träning

Dags att inleda nya säsongen

På tisdag är det äntligen dags – då samlas Team Eksjöhus för första gången sedan april för att lägga upp ramarna för kommande säsong. – /../

Blogg / Uncategorized

Bäst vill bli ännu bättre

Det har gått några veckor sedan avslutningen av Ski Classics-säsongen, men arbetet med att skapa förutsättningar för nästa säsong har inte tagit någon paus för /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.