Magni Smedås ny åkare i teamet

Vi är otroligt glada att presentera Magni Smedås som Team Eksjöhus åkare inför kommande helg i VSC. ”Magni er en fantastisk allround skidåkare med båda /../

Dela inlägget

Vi är otroligt glada att presentera Magni Smedås som Team Eksjöhus åkare inför kommande helg i VSC.

”Magni er en fantastisk allround skidåkare med båda fart- och distans kvalitéer som vi tror passar långlopp extremt bra” säger sportchef Espen Traeldal. Magni ansluter till loppet La Venosta time trail som går lördag 15 januari.

– Jeg gleder meg til å gå litt langløp for Team Eksjöhus i vinter og håper på å bli bedre og bedre i det på sikt også, sier Magni.

Om Magni:

Magni Smedås, 26 år från Dalsbygda, åker för Lillehammer skiklubb.

En del av Team Elon Innlandet. Satsar på traditionella längdskidor med mål om att få åka så mycket världscup som möjligt.  Har 10 km fristil som favoritdistans, men det sista året har de största framgångarna kommit i fristilssprint.

Bästa resultat: 8:a, 10 km fristil WC Davos 2019, 20:e sammanlagt i Tour de Ski 2020 och 11:a sprint fristil WC Ulricehamn 2021. Åkte världscup i Dresden före jul.

 

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Tävling

Summering av säsongen

Ett hack upp i lagtävlingen, fyra segrar under säsongen och en finfin andraplats i totalten på damsidan: Sportchefen Espel Träldal är nöjd när han med /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.