Martin Lövström Nyenget till Team Eksjöhus

Martin Lövström Nyenget blir nästa norska toppåkare att ansluta till Team Eksjöhus. Morten Eide Pedersen tar med det med sig sin klubbkompis i Lillehammer Skiklub /../

Dela inlägget

Martin Lövström Nyenget blir nästa norska toppåkare att ansluta till Team Eksjöhus.

Morten Eide Pedersen tar med det med sig sin klubbkompis i Lillehammer Skiklub in i laget, och med Martin får laget ännu en stark herråkare på startlinjen.

-Jag har hatt lyst till å prøve langløp i flere år og nå får jeg endelig sjansen. Vet det blir fryktelig tøft å henge med men skal gi det jag har, sier Martin.

Martin kom 3:a på VC 15 km före jul i Lillehammer och slutade 12:a sammanlagt i Tour de Ski denna säsong.

Martin kommer redan på lördag gå La Venosta Time Trial och därefter ett flertal lopp under säsongen för Team Eksjöhus.

-Genom Martin får vi en fantastisk duktig åkare in i laget som jag tror kommer leverera fina resultat. Men inte bara det utan också en riktig förebild som åkare och människa med en mycket professionell inställning! Jag tror att Martin kan vara med att utveckla laget och det är en klar fördel att vara flera starka åkare i herrklungan, säger Team Chef Oskar Svärd.

Martin ingår i norska a-landslaget och i sitt avtal med dem måste han åka alla lopp, oavsett vem han åker för eller vem som betalar tävlingen, i förbundets dräkt med deras sponsorer. Därför kommer ni inte se Martin i våra teamkläder denna säsong, men fullt ut ändå representera Team Eksjöhus.

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Träning

Dags att inleda nya säsongen

På tisdag är det äntligen dags – då samlas Team Eksjöhus för första gången sedan april för att lägga upp ramarna för kommande säsong. – /../

Blogg / Uncategorized

Bäst vill bli ännu bättre

Det har gått några veckor sedan avslutningen av Ski Classics-säsongen, men arbetet med att skapa förutsättningar för nästa säsong har inte tagit någon paus för /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.