PETZL ny officiell partner till Team Eksjöhus

PETZL kliver in som ny officiell partner till Team Eksjöhus och stallets satsning på långloppsvärldscupen i längdskidor. – Tillsammans kan vi hjälpa varandra att bli /../

Dela inlägget

PETZL kliver in som ny officiell partner till Team Eksjöhus och stallets satsning på långloppsvärldscupen i längdskidor.

– Tillsammans kan vi hjälpa varandra att bli starkare och nå ännu fler framgångar, säger Espen Träldal, teamchef på Team Eksjöhus.

Helgen den 9-10 december är det säsongspremiär för Ski Classics, långloppsvärldscupen i längdskidor, och det tävlas såväl i lag som individuellt. Startskottet går i österrikiska Bad Gastein där två deltävlingar ska avgöras under helgen. På lördagen är det 15 km som ska avverkas och på söndagen är det 35 tuffa kilometer som ska genomföras i vackra Venostadalen i norra Italien. Team Eksjöhus kommer dit med en ny officiell partner: PETZL.

– Tillsammans ser vi särskilt fram emot att stötta hela Teamet under kommande säsong. PETZLs pannlampor kommer underlätta träning och förberedelser även efter mörkrets inbrott, säger Henrik Ljunggren, Marknadsförings- och kommunikationchef PETZL.

Espen Träldal, teamchef på Team Eksjöhus, med lång erfarenhet av längdskidor, management och att bygga fungerande lag – både inom idrotten och affärsvärlden.

– Vi är stolta över att få med oss PETZL som en partner till teamet. Med PETZLs pannlampor kommer vi kunna ge ännu bättre träningsförutsättningar till våra åkare. Partnerskapet betyder mycket för vår satsning och tillsammans kan vi hjälpa varandra att bli starkare och nå ännu fler framgångar.

Den 15:e säsongen av Ski Classics innehåller 15 tävlingar fördelat på elva tävlingshelger i sex olika länder. Bland de mest kända loppen i cupen finns Vasaloppet, Marcialonga och Birkebeinerennet. Touren sänds på SVT.

•••

OM PETZL

Petzl tillverkar utrustning för säkrare arbete och aktiviteter på hög höjd samt pannlampor. Verksamheten är indelad i två huvudområden: SPORT, som bl.a. omfattar bergs- och sportklättring samt PRO, där man tillverkar personlig skyddsutrustning för bygg, industri, räddningstjänst m.fl. Företaget grundades i franska Alperna i mitten av 1970-talet av Fernand Petzl. Verksamheten har sedan starten präglats av innovation, högkvalitativa standarder och långvarig hållbarhet.

 

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Träning

Dags att inleda nya säsongen

På tisdag är det äntligen dags – då samlas Team Eksjöhus för första gången sedan april för att lägga upp ramarna för kommande säsong. – /../

Blogg / Uncategorized

Bäst vill bli ännu bättre

Det har gått några veckor sedan avslutningen av Ski Classics-säsongen, men arbetet med att skapa förutsättningar för nästa säsong har inte tagit någon paus för /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.