Pharma Way kliver in som partner i Team Eksjöhus

Pharma Way ingår ett 3-års avtal med Team Eksjöhus och blir därmed en partner till teamet med sina DOT SHOT produkter. Pharma Way har unik /../

Dela inlägget

Pharma Way ingår ett 3-års avtal med Team Eksjöhus och blir därmed en partner till teamet med sina DOT SHOT produkter. Pharma Way har unik kunskap i att utveckla och formulera vattenbaserade växtextrakt till dryck med betydande hälsoeffekter för professionella idrottare.

– Tillsammans kan vi hjälpa varandra att bli starkare och nå ännu fler framgångar, säger Espen Träldal, teamchef på Team Eksjöhus.

Pharma Way´s produktserie av DOT SHOT produkter har unika egenskaper för att förbättra professionella idrottares prestationer och minska idrottares träningsvärk och ge dessa en snabbare återhämtning.

– Åkarna har under de senaste tävlingarna av tävlingssäsongen testat och utvärderat vår produkt DOT SHOT och alla har nu återkommit med positiva reaktioner vilket ledde fram till vårt beslut att inleda detta samarbete med Team Eksjöhus.

Vi ser fram emot att vara partner med ett av Ski Classics bästa team och ser fram emot kommande säsong med stor glädje och stora förväntningar. Totalt antal personer som följer Ski Classic under en säsong är ökande vilket är otroligt spännande. Detta ger oss ytterligare möjlighet att sprida kunskapen om vår unika produkt samt förstärka varumärket DOT SHOT på en internationell marknad, säger Joacim Folkesson, Vice VD och Marknadschef på Pharma Way.

Espen Träldal, teamchef på Team Eksjöhus.

– Vi har testat denna produkt några månader i laget och har fått många positiva svar från åkarna, så vi tror verkligen att DOT SHOT kan hjälpa oss till framgångar. Produkten har visat sig mycket bra för muskler och leder samt återhämtning efter träning och tävling, något som er viktigt för att kunna träna hårdare, Vi har testat denna produkt några månader i laget och har fått många positiva svar från åkarna, så vi tror verkligen att DOT SHOT kan hjälpa oss till framgångar. Produkten har visat sig mycket bra för muskler och leder samt återhämtning efter träning och tävling, något som er viktigt för att kunna träna hårdare.

Om Pharma Ways produkt DOT SHOT:

DOT SHOT är en vegansk, gluten och GMO fri dryck baserad på unik vattenlöslig gurkmeja med dokumenterad hälsoeffekt. DOT SHOT stärker immunförsvaret, bidrar till snabbare återhämtning, mindre träningsvärk samt ökad rörlighet. DOT SHOT är bland annat leverantör till svenska alpina landslaget.

Hemsida: https://dotshot.se

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Träning

Dags att inleda nya säsongen

På tisdag är det äntligen dags – då samlas Team Eksjöhus för första gången sedan april för att lägga upp ramarna för kommande säsong. – /../

Blogg / Uncategorized

Bäst vill bli ännu bättre

Det har gått några veckor sedan avslutningen av Ski Classics-säsongen, men arbetet med att skapa förutsättningar för nästa säsong har inte tagit någon paus för /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.