Sundström Safety ny huvudpartner till Team Eksjöhus

Premiärhelgen för årets säsong av Ski Classics blev lyckad för Team Eksjöhus som efter de första tävlingarna leder lagtävlingen. Helgen innebar också premiär för Sundström /../

Dela inlägget

Premiärhelgen för årets säsong av Ski Classics blev lyckad för Team Eksjöhus som efter de första tävlingarna leder lagtävlingen. Helgen innebar också premiär för Sundström Safety som från och med den här säsongen är ny huvudpartner.

Sundström Safety är ett välkänt namn inom skid-Sverige då de är team partner till svenska skidlandslaget där de sedan 2019 även har försett landslagets vallateam med andningsskydd. Nu gör de samma sak med Team Eksjöhus när de går in som huvudpartner.

– Vi ser en naturlig koppling till skidvärlden i och med våra produkter. Dessutom är Team Eksjöhus ett jämställt team som även jobbar med att få fram nya talanger, vilket är viktiga delar för oss i våra partnerskap. Vi ser fram emot att följa teamets resa och framgångar, säger Ivan Sundström, styrelseordförande på Sundström Safety AB.

Familjeföretaget Sundström Safety grundades 1926. I småländska Lagan, strax utanför Ljungby, finns såväl huvudkontor, produktutveckling och deras moderna produktionsanläggning där de tillverkar andningsskydd i världsklass.

– Vi är väldigt stolta över att Sundström Safety blir en del av Team Eksjöhus. Deras produkter kommer hjälpa oss på vägen mot vårt mål om att bli världens bästa långloppsteam, säger teamchefen Espen Trädal.

Den 15:e säsongen av Ski Classics innehåller 15 tävlingar fördelat på elva tävlingshelger i sex olika länder. Bland de mest kända loppen i cupen finns Vasaloppet, Marcialonga och Birkebeinerennet. Touren sänds på SVT.

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Träning

Dags att inleda nya säsongen

På tisdag är det äntligen dags – då samlas Team Eksjöhus för första gången sedan april för att lägga upp ramarna för kommande säsong. – /../

Blogg / Uncategorized

Bäst vill bli ännu bättre

Det har gått några veckor sedan avslutningen av Ski Classics-säsongen, men arbetet med att skapa förutsättningar för nästa säsong har inte tagit någon paus för /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.