Team Eksjöhus inleder ett spännande samarbete med Tripoint

Team Eksjöhus är glada att meddela ett nytt och spännande samarbete med Tripoint, den snabbt framväxande aktören inom sportglasögon. Samarbetet kommer att sträcka sig över /../

Dela inlägget

Team Eksjöhus är glada att meddela ett nytt och spännande samarbete med Tripoint, den snabbt framväxande aktören inom sportglasögon. Samarbetet kommer att sträcka sig över de kommande två säsongerna.

Precis som Tripoint, befinner sig Team Eksjöhus i en uppbyggnadsfas för att etablera sig som ett av de främsta lagen inom långloppsvärlden, Team Eksjöhus är därför en idealisk partner för Tripoint.

– Vi vill leverera toppkvalitativa produkter som hjälper idrottare att nå sin fulla potential – säger Jesper Englund, Marknadsansvarig på Tripoint.

Tripoint kommer att förse Team Eksjöhus med innovativa sportglasögon och utrustning som är framtagna för att möta de unika kraven inom längdskidåkning. För Team Eksjöhus handlar samarbetet med Tripoint om att erbjuda sina idrottare den allra bästa utrustningen för att prestera på högsta nivå.

Tripoints produkter levererar kvalitet, hållbarhet och design, vilket gör dem till det perfekta valet för elitidrottare som tävlar inom långlopp.

– Vi är otroligt glada över detta samarbete med Team Eksjöhus, ett lag som delar vårt engagemang för innovation och prestation, säger Elina Svensson VD för Tripoint.

Elina fortsätter.

– Genom att tillhandahålla vår avancerade utrustning och sportglasögon, strävar vi efter att stödja Team Eksjöhus i deras jakt på framgång under de kommande säsongerna.

Team Eksjöhus Teamchef Espen Trældal, uttrycker sin entusiasm över samarbetet.

– Tripoints produkter är av högsta kvalitet, och jag är stolt över att vara en del av detta samarbete. Både jag och teamet ser fram emot att använda Tripoints sportglasögon och utrustning i kommande tävlingar och att vara en del av Tripoint-familjen.

Samarbetet mellan Tripoint och Team Eksjöhus är ett uttryck för båda organisationernas gemensamma mål att främja utvecklingen av längdskidåkning och erbjuda idrottarna de bästa möjliga förutsättningarna för framgång.

För mer information om Tripoint, besök Tripoints webbplats på www.tripoint.com


Om Tripoint:

Scandi-design eyewear, driven by environment and curiosity. Tripoint vill skapa snygga och innovativa sportglasögon som respekterar miljön och skyddar din syn. Läs mer på www.tripoint.com

Om Team Eksjöhus:

Team Eksjöhus grundades inför säsongen 2021/2022 och har som mål att bli ett av världens bästa långloppslag. Laget leds av teamchef Espen Träldal och tidigare OS- och VM-åkaren Marthe Kristoffersen. Teamet är svenskt och består av åkare från Sverige, Norge och Finland och har sin bas i Eksjö.

 

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Uncategorized

Bäst vill bli ännu bättre

Det har gått några veckor sedan avslutningen av Ski Classics-säsongen, men arbetet med att skapa förutsättningar för nästa säsong har inte tagit någon paus för /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.