Träningsläger med Team Eksjöhus i Vålådalen 10-13 november 2022

Vålådalen tillsammans med Team Eksjöhus – och teamchef Oskar Svärd – bjuder in till ett exklusivt träningsläger för dig som vill förbättra din teknik och /../

Dela inlägget

Vålådalen tillsammans med Team Eksjöhus – och teamchef Oskar Svärd – bjuder in till ett exklusivt träningsläger för dig som vill förbättra din teknik och få ut mer av din skidåkning.

I grupper om 4 personer får du coachning av Oskar Svärd och åkarna i Team Eksjöhus. Under teknikpassen filmas alla deltagare och filmmaterialet använder vi sedan till individuell teknikanalys. Allt för att just du ska få ut det mesta av träningen. Grupperna delas in utifrån nivå och passar därför alla oavsett nivå och ambitioner.

Vallaexperten Joakim Augustsson kommer hålla vallautbildning. Joakim har flera års erfarenhet som skidslipare, samt vallare i svenska landslaget, numera är han vallachef i Team Eksjöhus. Du kommer med andra ord få ta del av vallakunskaper i världsklass.

På kvällarna avnjuter vi 3-rätters middagar i vår restaurang. Och passar på att koppla av i våra bastu och badtunnor.

Pris 5425 kr per person i dubbelrum med helpension (enkelrumstillägg 300 kr/natt)

Team Eksjöhus tävlar i långloppsvärldstouren – Ski Classics – och är ett mixlag av både damer och herrar. Med i laget finns bland andra Vasaloppstrean från 2022 Axel Jutterström, den mycket meriterade Morten Eide-Pedersen med inte mindre än tre segrar i Ski Classics. Samt framtidsnamnet Magni Smedås, som mycket väl kan bli nästa stora långloppsstjärna på damsidan.

Oskar Svärd var en av världens bästa långloppsåkare under hela 15 år. Han var med i utvecklingen som skett inom långlopp från att åka med fäste till blanka skidor. 2010 var Oskar den första åkaren som vann Marcialonga på blanka skidor. På meritlistan finns inte mindre än 3 Vasaloppssegrar, 3 segrar i Jizerska Padezatka, seger i Marcialonga och Finlandialoppet. Totalt innehar Oskar 8 världscupssegrar och 24 pallplaceringar.

Anmäl dig till lägret direkt hos Vålådalen (extern länk)

 

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Träning

Dags att inleda nya säsongen

På tisdag är det äntligen dags – då samlas Team Eksjöhus för första gången sedan april för att lägga upp ramarna för kommande säsong. – /../

Blogg / Uncategorized

Bäst vill bli ännu bättre

Det har gått några veckor sedan avslutningen av Ski Classics-säsongen, men arbetet med att skapa förutsättningar för nästa säsong har inte tagit någon paus för /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.