Västanhede är ny partner till Team Eksjöhus

Västanhede är en växande modern kvalitets- och miljömedveten aktör i resebranschen. Företaget har en bred verksamhet inom upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik med många /../

Dela inlägget

Västanhede är en växande modern kvalitets- och miljömedveten aktör i resebranschen.

Företaget har en bred verksamhet inom upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik med många olika kunder som föreningar, företag och idrottsförbund.

Västanhede verkar över hela Sverige och finns representerade i Stockholm, Västmanland, Sörmland, Uppland, Gävleborg och Dalarna med huvudkontor i Avesta.

Västanhede är precis som Team Eksjöhus en stor familj som värdesätter mångfald och ser alla typer av kompetens som betydelsefull för en kreativ, varm och spännande arbetsmiljö.

https://www.vastanhede.se/

Blogg

Läs även dessa blogginlägg

Team Eksjöhus delar med sig av erfarenheter och tankar kring träning, tävling, material med mera.

Blogg / Tävling

Smedås behåller gula ledartröjan

Team Eksjöhus Magni Smedås behåller totalledningen i Ski Classics trots tuffa förutsättningar i Orsa/Grönklitt den gångna helgen. Magproblem till trots tog hon en tredje- och /../

Eksjöhus - en långsiktig partner

I snart 80 år har vi på Eksjöhus byggt hållbara hus med trä från Småland. Att bygga hus är ett lagarbete. Vi vet att hållbarhet, trygghet och laganda är grunden till framgång, oavsett om det gäller idrott eller nyckelfärdiga hus. Att bli bäst kräver tid och engagemang, därför är långsiktighet nyckeln i allt vi gör. Det är därför, snart 80 år senare, som vi fortfarande kan kan förverkliga människors drömmar – varje dag.