Samarbetspartner - Tävling- och träningskläder

Trimtex

Vi är stolt klädleverantör till Team Eksjöhus, att få möjligheten att samarbeta med ett av världens bästa långloppsteam känns väldigt bra. Hela Teamet känns väldigt seriöst och proffsigt, det är med stor tillförsikt och stora förhoppningar vi ser fram mot de kommande åren.

För oss som stor leverantör av skidkläder är det viktigt att synas på den stora scenen, vilket vi verkligen får möjlighet nu med vårt samarbete med Team Eksjöhus. De har bra åkare på både herr och damsidan som vi hoppas kommer att synas långt upp i fältet i de kommande tv sändningarna.

Att dessutom få feedback på våra produkter från några av världens bästa skidåkare kommer att göra oss som varumärke ännu bättre och starkare i framtiden.

Kort om Trimtex:

Trimtex är ett norskt företag som utvecklar customdesignade kläder till klubbar, team och företag. Kläderna är utvecklade för att tåla våra nordiska förhållanden och göra dig till en bättre idrottare. Vi har ett brett sortiment med produkter för längdåkning, cykel, löpning/friidrott, triathlon, orientering och andra idrotter.

Vi hjälper er att ta fram en unik design anpassad för er, med en minsta beställningsvolym på 5 plagg per produkt. Leveranstid 5-7 veckor.
Läs gärna mer om Trimtex och vilka möjligheter vi erbjuder på vår hemsida www.trimtex.se
Där finns det även en webbshop som du som privatperson kan köpa önskade produkter.