Samarbetspartner - Destination

Vålådalen

Med Vålådalen som samarbetspartner kan vi maximera vår träningstid på snö. Här öppnar längdspåren i mitten av oktober och deras spår håller alltid världsklass. Vålådalen har med sin nästan 100-åriga historia som skiddestination gedigen erfarenhet och kunskap av vad som krävs för att kunna fokusera fullt ut på träning. Och det behövs om man tillhör den absoluta världseliten.

– Vi som team är otroligt stolta över att få möjligheten att samarbeta med Vålådalen .Vi söker alltid de bästa förutsättningar för att bli bättre och utvecklas och här vet vi att Vålådalen levererar på topp sommar som vinter i en exotisk fjällmiljö, säger sportchef Espen Traeldal.

Teamchef Oskar Svärd hade sin bas i Vålådalen i många år under sin karriär. Först periodvis på läger, senare bodde han där 7 vintersäsonger.
– Vålådalen har en fin rullskidbana, fantastisk fjällterräng, skidspår av högsta nivå, förutom vacker miljö och god mat. Det finns mycket idrottshistoria i Vålådalen och den vill vi vara med att vidareutveckla avslutar Oskar med.